Підписатися на RSS

Семінар вчителів початкових класів

На базі КЗ «Черешенська спеціалізована школа-інтернат з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів» відбувся районний семінар учителів початкових класів з теми: «Формування і розвиток основних компетентностей учнів на основі вдосконалення методичної культури кожного педагога».

У роботі семінару взяли участь Красногор Т.Ф., методист відділу початкової та дошкільної освіти інституту післядипломної педагогічної освіти ім..К.Д.Ушинського, Микаелян Т.Є., завідуюча РМК, Жабко Л.Ф., методист РМК та вчителі початкових класів району.

Учасникам семінару було презентовано роботу шкільного методичного об’єднання вчителів початкових класів (керівник ШМО Дорош Л.І.). В рамках семінару був проведений показовий урок природознавства у 1 класі з теми «Рслини. Яку будову має рослина» (учитель Бугай Л.М.) та показовий виховний захід «Свято першого закосичення», який підготувала вчитель Бондаренко Т.М. з учнями 3-4 класів. В ході роботи семінару педагоги отримали методичні рекомендації щодо організації виховного процесу в 1-4 класах.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.