Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Великдень у нашій школі

Свято Христового Воскресіння для вихованців нашої школи було радісним, світлим та по-родинному теплим. А зробити його таким допомогли гості Тетяна Данилівна Синякова, директор київської фірми «Вегас Україна», разом з родиною та колегами.

У передсвяткову субботу працівники нашої школи разом з дітьми та гостями займалися садівництвом – висаджували на квіти та туї, які подарували наші гості.

Привезла Тетяна Данилівна із собою багато подарунків – м’який куточок, диван, ортопедичні матраци, велосипеди, великодні набори зі святковими яйцями та солодощами, рамки для виробів. Є тепер у наших діток і літній столик для відпочинку на подвір’ї.

Третій рік поспіль є у черешенській родині традиція – дітки самі печуть паски, а великоднім ранком їх освячують. Цьогоріч теж було так.

Перед святом прикрасили будиночок групи «Родина», а увечері діти разом із гостею робили писанки і склали великодній кошик, який освятив отець Володимир. Дівчатка, із вдячністю за щедрість та тепло, подарували Тетяні Данилівні булаву – як символ материської та жіночої сили, підготували маленький домашній концерт. Отримала гостя від своїх маленьких «хрещениць» святкові листівки, які вони виготовили власними руками.

Кiлькiсть переглядiв: 153

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.