Підписатися на RSS

Підсумки національно-патріотичного виховання

В рамках національно-патріотичного виховання в нашій школі проводились виховні години, бесіди, темами яких були: святкування дат, ознайомлення з історією рідного краю, звичаї і традиції українського народу, видатні люди України, тощо. Традиційним стало проведення святкувань дня Збройних Сил України, Дня Соборності, Дня української писемності, змагань "Козацькі забави".

З метою формування національно-свідомого громадянина на шляху демократичного розвитку нашої держави з 20.01 по 26.01.2014 у школі був проведений тиждень національно0патріотичного виховання.

Учні 1-2 класів з усного журналу "Та земля мила, де мати народила" розширювали та систематизували знання про Україну, знайомилися з історією виникнення назв міст України, розвивали естетичний смак з цікавинками із бабусиної скриньки.

Вихованці 3-5 класів з задоволенням приймали участь у Спортивній годині "Козацькі забави", творили калину на папері, більш детальніше узнавали про історію Соборності України на виховній годині.

Учні 6-8 класів з цікавістю обговорили "Сучасні проблеми екології в Україні", дізналися про те, "Як наші предки хвороби лікували", а також на виховній годині мандрували "Стежиною батьківського краю".

Учні 9-11 класів переглянули презентацію "А над світом українська вишивка цвіте", приймали активну участь у круглому столі "Здорові діти - здорова нація".

Кiлькiсть переглядiв: 229

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.