Підписатися на RSS

English week!

На минулому тижні в нашій школі вчителями англійської мови Мойсєєнко В.В. та Федосієнко О.Є. було проведено тиждень англійської мови.

Відкриття тижня відбулося на шкільній лінійці і учні були ознайомлені з планом його проведення.

1. «Книга знань» для знавців англійської мови різних класів «The USA – the most attractive places»

Понеділок був днем настільних ігор і учні усіх класів приймали активну участь у розгадуванні кросвордів, ребусів, загадок англійською мовою, цікаві завдання не залишили без уваги ні старших учнів школи ні молодших. А в "Книзі Мудрості"для знавців англійської мови різних класів було розміщено інформацію «The USA – the most attractive places».

У вівторок в коридорі нашої школи можна було переглянути виставку книг «У світі англійської мови», а для молодших школярів було проведено "інформаційні хвилинки для розумної дитинки".

У середу між учнями 9 класу відбувся конкурс знавців англомовних країн «Битва гігантів».

А у четвер було проведено показовий урок у 9 класі «Mass Media. Television» та показовий урок у 6 класі «Спорт». Інсценізацію казки «Snow White and 7 Dwarfs» підготували та показали разом із своїм вчителем Мойсеєнко В.В. учні 6, 7, 8 класів, виступивши з казкою для молодших школярів англійською мовою, проявивши свої таланти не тільки у знаннях з іноземної мови, а й у танцях, гарній акторській грі та у підготовці як сценарію так і костюмів до заходу.

І знову показові уроки провели наші вчителі англійської мови у п'ятницю. Це урок у 5 класі «Все про моїх друзів. Урок говоріння і письма» та у 8 класі на тему "Спорт. Ігри".

Заключенням тижня англійської мови стало нагородження грамотами активних учасників.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.