Повернутися до звичайного режиму
Підписатися на RSS

Тиждень психології

З 19.10 по 25.10 в комунальному закладі "Черешенська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів" проходив тиждень психології. В стендах школи була розміщена цікава інформація про відомих психологів Л.С.Виготського, Б.В.Зейгарник, філософа просвітителя, психолога П'єра Абеляра. Діти із зацікавленням ознайомлювалися із світом емоцій, цікавими психологічними ефектами, інструкцією по використанню кольорів.

Учні 8-10 класів виготовили колажі на тему:

8 клас - "Мій клас такий..."

9 клас - "Моя школа - це..."

10 клас - "Ми щасливі коли..."

Одинадцятикласники прийняли участь у конкурсі на написання міні-твору "Для чого потрібні психологи". Перемогли Марина Кандіна та Аліна Кучура.

З вівторка по четвер діти 5-11 класів грали в слідопитів. Для цього їм було роздано картки із 20 запитаннями до яких входила інформація про школу, працівників і учнів школи, історію нашого краю, георафічне розміщення.

А вчителі та вихователі поділилися "крилатими фразами" якими керуються по життю на стенді "Афоризм мого життя".

Діти із великим завзяттям узяли участь у соціологічному опитуванні "Вчитель року", в якому обрали:

- найдобрішого вчителя;

- найартистичнішого вчителя;

- наймоднішого вчителя;

найсправедлівішого вчителя.

А четвертокласники малювали роботи на тему "Я себе бачу..."

Четвер був присвячений учням молодших класів. Разом з ними на перервах проводилися розвивальні ігри, зокрема "Ми такі різні, але нас об'єднує".

Вінцем тижня психології став загальношкільний захід "Конкурс для молодих педагогів", в якому наші молоді вчителі та вихователі прийняли клятву третього тисячоліття, показали які вони ерудовані, винахідливі, творчі.

Кiлькiсть переглядiв: 265

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.