Підписатися на RSS

Тиждень початкових класів

Ось і закінчився тиждень початкових класів, який проходив з 09 лютого по 15 лютого. Понеділок був названий казковим світом дитинства. В цей день діти побували в гостях у казки, переглядаючи казки. А також було проведено конкурс дитячого малюнка «Казковий вернісаж». Показовий урок «Узагальнення вивченого про займенник» провела класовод 4 класу Бугай Л.М.

Вівторок був днем математики. Цей день розпочався з показового уроку у 1 класі «Повторення чисел в межах 10. Порядкова лічба», який підготувала і провела Гавриленко О.М.. Була представлена виставка «У світі математичних кросвордів і ребусів».

Днем української мови була середа. Було проведено конкурс читців дитячого вірша «Рідне слово», а на перервах в коридорах нашої школи проводилися ігри . Показовий урок в 2 класі «Велика буква в кличках тварин» підготувала та провела Бондаренко Т. М..

Четвер – день рідного краю. Було проведено акцію «Допоможемо птахам взимку», в якій взяли участь учні початкової ланки. Показовий урок у 3 класі «Україна – незалежна держава. Ілюстрування комп’ютерної презентації» підготувала та провела Дорош Л.І.. Повчальним був захід для учнів 1-4 класів «В гостях у підсніжника» метою якого було виховувати дбайливе ставлення до рослин, особливо представників Червоної книги, сприяти формуванню взаємин людини з природою та культури поведінки в природі.

А в п’ятницю було проведено показовий виховний захід у 3 класі «У королівстві ввічливості» на якому учні повторили правила етикету.

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.